torsdag 27. februar 2014

Kjøkken


Hei igjen!

Da vi solgte det store gamle huset vårt for et par år siden, og flyttet inn i en liten leilighet trodde jeg det gode kjøkkenet en av de tingene jeg ville savne. Og selv om kjøkkenet vi har nå er lite, så stortrives jeg her :) det er varmt og godt, og det er lett å jobbe på siden alt er innen rekkevidde. 
Men når det er to her inne, er det fullt!! ;)
Dagens bilder er tatt for noen dager siden, det er ikke snø her nå :)Nå skal vi; datteren, jeg, hunden Frida og kattungen Tesla bare kose oss videre...


Dere må ha en riktig fin kveld!! 
Gi noen rundt deg en god klem :)

tirsdag 25. februar 2014

Bling bling


Hei!

I dag kommer et innlegg som ikke er så vanlig fra min side; Jeg holder meg stort sett til den landlige interiørstilen her på bloggen, og aller best trivest jeg best i landlige omgivelser med naturen og roen rundt meg,og interiør er det jeg brenner for. MEN også jeg må piffe meg opp og gå på kontoret, og da liker jeg å gjøre det beste ut av det jeg har fått tildelt ;) 

Og da kommer jeg til poenget; Jeg er blitt hekta på e-bay!! Ikke bare jeg men hele familien ;) det er nesten flaut når det kommer pakker i posten så og si hver eneste dag (opptil flere!!) når en bor på en liten plass og er på hils med postbudene ;) 
Vi skal vel egentlig støtte handelstanden her vi bor, men... det er jo så mye fint og billig der ute!! 
Nesten gratis... Uff kjenner jeg er litt flau ;) 


Morgendagens bling-bling er lagt klart frem og er fra de siste dagers e-bayhandel, men armbåndet er fra min snille mamma :) 


Ha en riktig god natt og en fin onsdag i morge!!! 


fredag 21. februar 2014

Nytt spisebord

Hei igjen!

I dag har jeg lyst å vise det fine spisebordet som min snille mann laget til meg for et par uker siden. 
Det ble akkurat så røft og tøft som jeg hadde sagt jeg ville ha. Nå har gi brukt det et par uker og jeg er superfornøyd!
Det er forresten beiset i fargen drivved. 


Ønsker dere alle en riktig god helg!!


fredag 7. februar 2014

Hyttehelg

Hei igjen!

Lenge mellom blogginnleggene her ser jeg...

Vi ( hunden) og jeg koser oss på hytta i hver vår stol mens vi venter på at mannen skal komme utover etter jobb. Vi burde vel strengt tatt gått ut en tur eller funnet på noe ute, for det er helt snøfritt og 6 varmegrader, deilig og vårlig med andre ord. Men her ligger vi altså... Jeg trykker på blogger og Frida sover :)Dagens bilder er derfor fra hytta, her finner vi roen og nyter livet... - og DET er vi gode på ;)


Ha en riktig god helg alle sammen, og ta vare på flokken din!!

Related Posts with Thumbnails